Silenci-maduixa

Al menjador mengem, aprenem i ens divertim!

La setmana passada al menjador de l’escola hi vam celebrar el dia internacional sense soroll i la Jornada Gastronòmica de la Maduixa!

El passat dimecres 28 d’abril  vam celebrar el dia internacional sense soroll vam reflexionar sobre la importància del silenci i del soroll a les nostres vides i els efectes sobre la nostra salut, amb jocs i alguna activitat silenciosa… I per un moment vam poder gaudir del silenci! Xxxxxt!

El dijous 29 vam omplir el menjador de color i sabor amb la Jornada Gastronòmica de la Maduixa! Després de l’èxit de la primera jornada gastronòmica de la fruita i verdura de temporada on es van treballar els tubercles com la pastanaga, va arribar el torn de la maduixa, una de les fruites més estimades.

Els nens i nenes van gaudir de les maduixes, van aprendre que les maduixes creixen a la primavera, i a  l’abril i al maig són els mesos que són més dolces i sabroses! I van gaudir d’un taller en el què van crear flors de maduixa.

I és que al menjador mengem, aprenem i ens divertim!

S’ho van passar pipa!