AMPA Escola els Ganxets de Reus.

Bloc de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes ampaescolaelsganxets@gmail.com

CURS INTENSIU DE NATACIÓ JUNY 2018

Un any més l’AMPA us proposa un CURS INTENSIU DE NATACIÓ a les instal·lacions del PLOMS durant dues setmanes, del dimarts 5 al dilluns 18 de juny ambdós inclosos. l curs té una durada de 45 minuts, de les 16:30 a les 17:15 hores i s’organitzaran els infants segons el seu nivell sota criteri dels monitors.

Els familiars de cada nen/a seran els encarregats de portar i recollir a les instal·lacions del Ploms els infants. Es disposa de pàrquing gratuït (accés per C/ Maria Cortina). Cal arribar amb temps suficient per canviar-los, el primer dia a recepció donaran la tarja per accedir a les instal·lacions.

El material a portar seran: xancletes, els nens banyador eslip i les nenes calceta o banyador sencer, tovallola, barnús o ponxo, casquet de bany i ulleres opcionals.

Per fer la reserva s’haurà d’omplir la butlleta que hi ha sota i entregar-la a la bústia de l’AMPA, últim dia per recollir inscripcions el proper 25 de maig a les 16:30.

La baixa o no assistència del nen a l’activitat no implica la devolució dels diners pagats (excepte força major). Preu: SOCIS AMPA: 50 EUROS (inclòs 8€ d’assegurança)

NO SOCIS AMPA: 70 EUROS (inclòs 8€ d’assegurança) AMPA ESCOLA ELS GANXETS

————————————————————————————————-

page1image12728

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.