AMPA Escola els Ganxets de Reus.

Bloc de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes ampaescolaelsganxets@gmail.com

Dinar de Germanor 22 Octubre 2017

Benvolgudes famílies

Ja ha començat el nou curs i des de l’AMPA us proposem una nova Jornada de Germanor. La trobada tindrà lloc al Parc del Llorito de Tarragona el diumenge 22 d’octubre.

Lloc: Al costat de l’Ermita del Loreto. (Des de Reus direcció Tarragona per la T-11, prendre la autovia A-7 a la rotonda de les Gavarres en direcció Barcelona, i sortida 1164 a l’alçada del Camp del Nàstic. Seguir el Camí cap a “NS Loreto” fins Area Picnic. Està molt ben indicat , però si teniu dubtes, ens pregunteu)

Horari

11:00h Arribada de les famílies: Esmorzar amb coca i xocolata que posa l´AMPA per a que tots/es en puguem gaudir.

13:30h Dinar de germanor. Cada família s’ha de portar el dinar. Tot i que us informem, que hem llogat unes barbacoes i la llenya per qui vulgui preparar-se per a dinar una bona carn a la brasa. Només serà qüestió d’organitzar-se.

Important

  La festa és únicament per als / les alumnes, pares, mares i germans/es socis de l’AMPA. Apunta’t a l’AMPA si hi vols participar!
 Cadascú s’ha de portar el dinar, la beguda i tot allò que sigui necessari. L’AMPA només es fa càrrec de l’esmorzar.
 Si escolliu fer ús de la barbacoa, caldrà que cada família porteu els estris per a cuinar.
 Us informem que allà mateix hi ha un bar, per a begudes i cafès.
 Els pares i mares seran els responsables dels seus fills/es i del bon ús de l’equipament dels 2 parcs (hi ha un parc infantil (2-6 anys) i una altre per a més grans).

Confirmació d’assistència a la festa

Per tal de fer una previsió dels assistents, us demanem que ompliu la butlleta de la circular i la deixeu a la bústia de l’AMPA com a màxim fins el dia 11 d’octubre (a la circular trobareu la bulleta Retallable)

Circular Dinar de Germanor (PDF)

Comments are closed.