AMPA Escola els Ganxets de Reus.

Bloc de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes ampaescolaelsganxets@gmail.com

Dinar de Germanor 22 Octubre 2017

Benvolgudes famílies

Ja ha començat el nou curs i des de l’AMPA us proposem una nova Jornada de Germanor. La trobada tindrà lloc al Parc del Llorito de Tarragona el diumenge 22 d’octubre.

Lloc: Al costat de l’Ermita del Loreto. (Des de Reus direcció Tarragona per la T-11, prendre la autovia A-7 a la rotonda de les Gavarres en direcció Barcelona, i sortida 1164 a l’alçada del Camp del Nàstic. Seguir el Camí cap a “NS Loreto” fins Area Picnic. Està molt ben indicat , però si teniu dubtes, ens pregunteu)

Horari

11:00h Arribada de les famílies: Esmorzar amb coca i xocolata que posa l´AMPA per a que tots/es en puguem gaudir.

13:30h Dinar de germanor. Cada família s’ha de portar el dinar. Tot i que us informem, que hem llogat unes barbacoes i la llenya per qui vulgui preparar-se per a dinar una bona carn a la brasa. Només serà qüestió d’organitzar-se.

Important

  La festa és únicament per als / les alumnes, pares, mares i germans/es socis de l’AMPA. Apunta’t a l’AMPA si hi vols participar!
 Cadascú s’ha de portar el dinar, la beguda i tot allò que sigui necessari. L’AMPA només es fa càrrec de l’esmorzar.
 Si escolliu fer ús de la barbacoa, caldrà que cada família porteu els estris per a cuinar.
 Us informem que allà mateix hi ha un bar, per a begudes i cafès.
 Els pares i mares seran els responsables dels seus fills/es i del bon ús de l’equipament dels 2 parcs (hi ha un parc infantil (2-6 anys) i una altre per a més grans).

Confirmació d’assistència a la festa

Per tal de fer una previsió dels assistents, us demanem que ompliu la butlleta de la circular i la deixeu a la bústia de l’AMPA com a màxim fins el dia 11 d’octubre (a la circular trobareu la bulleta Retallable)

Circular Dinar de Germanor (PDF)

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.