Marató_GanxetsAMPA-blog

Circuit d'orientació i xocolatada solidària!

Benvolgudes famílies,

S’acosta la Marató de TV3 i, com en passades edicions, des de l’AMPA Els Ganxets ens hi sumem de ple! Enguany la Marató està dedicada a recaptar fons per la Salut Mental.

El pròxim dissabte 18 de desembre hem organitzat un seguit d’activitats per tota la família per recaptar fons per la marató i també, no cal dir-ho, divertir-nos plegats.

A les 10:30h iniciarem un circuit d’orientació pels voltants de l’escola (amb inici i final a l’escola) on els intrèpids nens i nenes, acompanyats sempre d’un adult, hauran de seguir pistes i resoldre enigmes en equips. Després per compensar els esforços, gaudirem d’una xocolatada popular a la pista de l’escola.

El donatiu solidari per la marató consistirà en una inscripció de 3€ per persona. L’import és el mateix per adults que pels nens/nenes.

Teniu temps de fer la inscripció fins al pròxim 15 de desembre a través del següent enllaç:

https://forms.gle/GTgtuHKbtMqzBpuu5

Per fer el pagament de la inscripció podeu fer-ho o bé a través de transferència al número de compte de l’AMPA, especificant a l’assumpte Marató 2021 + nom de l’adult de referència.

CAIXA GUISSONA
ES1131400001990012314600

O bé en efectiu el mateix dissabte dia 18, abans de començar el circuit.

Per normativa COVID-19 en totes les activitats plantejades s’han de complir les mesures sanitàries establertes: ús de mascareta, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i mantenir la distància entre persones. Preguem de la vostra col·laboració per dur a terme les activitats de la manera més segura per a tothom.

Us hi esperem! Trenquem murs per la salut mental!