AMPA Escola els Ganxets de Reus.

Bloc de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes ampaescolaelsganxets@gmail.com

EXTRAESCOLARS

És la Comissió que s’encarrega de pensar i organitzar les activitats que es fan en horari extraescolar  fins a les 18:00 de la tarda en horari  lectiu  així com en períodes on hi ha l’ horari intensiu .

Les extraescolars que s’ofereixen a Educació Infantil són:judo,multiesport,anglès, música, judo,natació, balls i danses,teatre, ballet i natació.

S’ofereixen a Primària:

De 12.00 a 13.00: Jocs de Ciència, Anglès in Use, Aloha o Nenoos (Càlcul Mental), Raonament matemàtic/Àbac, Teatre i emocions, Escacs, Art in English

De 16.30 a 18.00: Judo, Futbol, Lego WeDo, Bàsquet, Anglès, Hip Hop, Natació- CN Reus Ploms.

Formen part d’aquesta comissió Carme Mendiola, Francesc Franch, Laura Anglada, M. Luz Pujol, Mònica Solé, GEmma Pasarrius, Ana Cruañes, Soledad Pascual, Gemma Jubert, Begoña Mulet, Carlota Ganigué, Montserrat Amill, Esther Anguera, Anna Bisay, Natàlia Vida i Sònia Fernández.

INFORMACIÓ IMPORTANT

Totes les activitats somencen a l’octubre i finalitzen la darrera setmana de maig, excepte Judo.

Cada activitat disposa d’un nombre mínim i màxim de participants per poder-se realitzar i en cas de falta de nens/es podrà variar dia/hora, anul·lar-se, ser substituïda per una altra i/o variar de preu (amb avís previ).

En cas de baixa cal avisar per correu a ampaelsganxets@hotmail.com  15 dies abans de l’inici del següent trimestre o mes en el cas de ser activitats de cobrament mensual. Si no s’informa amb aquesta antelació, el cobrament es farà efectius ense possibilitat de retorn.

Els pagaments són trimestrals, independentment dels ies de classe.

La aixa o no assistència del nen/a a l’activitat contractada no implica la devolució del mes/trimestre pagat.

En el cas que un rebut sigui retornat a la família, aquesta haurà de pagar les despeses generades pel retornamnet.

Si els monitors/es consideren que el comportament d’un nen/a és inadequat, es podrà demanar l’abandonament definitiu de l’activitat a l’infant en qüestió.

 Activitats per cursos

CIR_INFANTIL_17_18

CIR_PRIMA__1-2_17_18

CIR_PRIMA__3-4_17_18

CIR_PRIMA__5-6_17_18

Informació Actualitzada Setembre 2017