Capçalera-extraescolars-

EXTRAESCOLARS

EXTRAESCOLARS

Aquest curs des de l’AMPA continuem treballant amb il·lusió per poder continuar oferint un ampli ventall d’extraescolars per als nostres fills.

Totes les activitats que es duen a terme compleixen amb els protocols del PROCICAT i el pla d’actuació de l’escola per a la màxima seguretat de tots els nens i nenes.

Aquest curs, com que no és possible un horari d’AMPA presencial, per a qualsevol dubte o consulta, ens podeu enviar correu a extraescolars@ampaelsganxets.cat i us respondrem al més aviat possible.

Coordinador/a: Gemma Jubert

Es treballa l’estructuració del pensament, la resolució oberta de problemes, la creativitat i el treball en equip. A cada sessió es proposa un repte on els alumnes treballen amb les tauletes per a resoldre-ho, introduint-los així en entorns de programació.

Coordinador/a: Marian Valls

A través de l’acadèmia IN USE, classes per grups molt reduïts de 5 a 10 nens/es, impartit per professorat llicenciat format per l’ensenyament d’Anglès amb material d’escola bilingüe (alt nivell) i amb l’objectiu clar de fer de l’anglès una eina més de comunicació.

Coordinador/a: Josep Altés

El futbol com a element educatiu, de formació i implantació d’un hàbit saludable. Dota al jugador d’un bagatge futbolístic que li permet conèixer i dominar diferents sistemes de joc, diferents posicions dins el camp i tots els conceptes futbolístics.

Coordinador/a: Míriam Flores

Iniciació a la dansa
En aquesta àrea es pretén introduir els infants més petits en el món de la dansa treballant a través del joc: la coordinació, el ritme, la musicalitat, la flexibilitat, la força i el control del cos. La dansa es converteix en un instrument de comunicació, diversió i socialització aprenent també valors positius de relació amb els companys i preparant els infants per a les futures classes de dansa.

Dansa Clàssica
La dansa clàssica és la base de totes les altres especialitats. Es comença fent un treball exhaustiu a la barra i després es fan exercicis de centre: diagonals, girs, adagisalegros, grans salts, etc. En grups més avançats es comença a fer un treball de puntes.

Dansa Contemporània
Mitjançant diverses tècniques com el Realise, Limón o Graham aconseguim un moviment del cos fluït natural. Rodolar, lliscar, flotar, girar… són algunes de les accions que es treballen en la tècnica del contemporani, basant-nos sobretot en la nostra connexió amb el terra.

Dansa Moderna i Urbana
Utilitzant com a rerefons la música moderna, aquest estil de dansa permet als alumnes combinar diferents parts del cos de forma enèrgica i amb molta força. El ritme i la velocitat són característics d’aquesta àrea.

Coordinador/a: Jessica Fernández

Patinatge artístic i Patinatge en línia

El patinatge és una activitat física i esportiva que mai passa de moda. És una activitat recreativa al mateix temps que un esport que ajuda a desenvolupar l’equilibri i mantenir l’harmonia corporal a través dels seus moviments i exercicis. L’objectiu de les classes de patinatge és que els nens aprenguin habilitats bàsiques del desplaçament i adquireixin equilibri i destreses per a canviar de direcció, esquivar obstacles, patinar endavant i endarrere amb la mateixa facilitat, frenar, etc.

L’extraescolar multiesport agrupa una sèrie d’activitats per promocionar el joc i l’activitat esportiva entre els infants. Es treballen aspectes com la psicomotricitat, la lateralitat i l’equilibri amb una sèrie de jocs cooperatius, jocs tradicionals i populars.

Circulars per cicles

Circulars per cicles