AMPA Escola els Ganxets de Reus.

Bloc de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes ampaescolaelsganxets@gmail.com

La Cucafera de Reus

Benvolgudes famílies,

La Cucafera de Reus ja és una realitat, estem molt a prop de la presentació i els assajos amb els portadors ja han començat. Tot està en marxa.

Estem  molt  contents  perquè  “El  Món  de  Reus”  ens  ha  donat  un   PREMI ENGANXEN  a la iniciativa de la Cucafera i a la trajectòria de l’AMPA en general.

El dia 14 de juny al matí hi haurà la presentació de la CUCAFERA per la qual cosa posarem un rètol amb publicitat per les empreses que col·laborin en el projecte. Si hi ha alguna família que té una empresa o hi treballa i vol sortir publicitada cal que us poseu en contacte amb nosaltres via e-mail i en faríem les gestions. Depenent de la quantitat el logo serà de diferent tamany.

MAIL:  cucaferapetitadereus@gmail.com

D’altra banda, hem fet unes samarretes de la Cucafera que es vendran a la Botiga de la Festa (IMAC) a 12 euros. Hi ha la possibilitat de comprar-ne a l’escola a 10 euros. Si en voleu, podeu fer la reserva divendres 9 de maig al menjador de l’escola a les 16:30h. Cal pagar al moment de fer la reserva. També hi haurà bossetes de lona vermelles amb dibuix a 6 euros. OFERTA  BOSSA + SAMARRETA  15 euros

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.