AMPA Escola els Ganxets de Reus.

Bloc de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes ampaescolaelsganxets@gmail.com

Olimpiades Escolars

Benvolgudes famílies,

Un curs més ja tenim aquí les Olimpíades Escolars, en forma de la 37a edició. Aquest any, l’organització anirà a càrrec de l’AMPA i és per aquest motiu que volem proposar-vos el següent:

Per facilitar i agilitzar aquesta organització, demanem qui hagi una mare i/o un pare que vulgui fer-se responsable de la coordinació de l’esport on hi participi el seu fill i/o la seva filla; d’aquesta manera, repartim les tasques a realitzar i, entre tots i totes, compartit, el volum de feina no és tant elevat.

Així doncs, per exemple, per poder apuntar-se a la competició de bàsquet, necessitarem una persona encarregada d’organitzar aquest equip: buscar esportistes, donar-los d’alta en l’aplicatiu, coordinar i “dirigir” l’equip, els partits, etc. (una vegada tinguem tots els encarregats dels esports, se’ns explicarà què fer i com fer-ho).

Així doncs, us animem a participar per tal de fer possible que les nostres filles i fills puguin gaudir d’una experiència esportiva inoblidable!!

Abans d’aquest divendres 14 de desembre, hauríem de saber les persones interessades en responsabilitzar-se d’algun dels esports que es faran en les Olimpíades. D’aquesta manera a partir del dilluns 17 podrem començar a fer les inscripcions corresponents, tenint en compte els plaços establerts.

Cal que feu arribar al correu de l’ AMPA (ampaescolaelsganxets@gmail.com) un mail,   amb el vostre nom i cognoms, nº de telèfon mòbil de contacte i el nom de l’esport que vulgueu coordinar. Si ho preferiu també podeu deixar les vostres dades a la bústia de l AMPA.

Podreu trovar tota la informacio a la Circular

Circular en PDF

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.