Pedalada Escola Els Ganxets 2017

Dades Generals

Data:                                       Diumenge 28 de Maig

Punt de trobada:                      Escola “ELS GANXETS”

Hora de trobada:                      10:00 h

Hora de tornada:                      17:00 h aprox

Distància Total aprox:               30 km.

Dificultat:                                 Mitja

Itinerari

Sortirem de l’escola “ELS GANXETS” pel passeig Nord, travessarem la Boca de Mina per anar direcció a la Crta. de Falset on agafarem el nou carril bici fins el Pol. Ind. Agro-Reus, el travessarem i agafarem el camí dels Molins Nous fins Riudoms i desprès Montbrió.  Allà farem una petita parada per recuperar forces i refrescar-nos.   D’allí ja sense parar seguirem direcció Mont-Roig desviant-nos abans per un bonic senderonet que ens portarà primer a Riudecanyes i desprès al pantà.

Al estar el lloc d’arribada, al “Bar del Pantà” a tocar de la carretera de Riudecanyes a Duesaigües i amb pàrking propi, si a alguna família hi ha membres que no puguin/vulguin anar en bicicleta, poder anar en vehicle particular i trobar-nos allí on seran benvinguts.

Activitats acuàtiques

Al pantà opera l’empresa riudecanyesaventura.cat – tel. 650.97.26.49.   Que sota reserva prèvia ens oferiria lloguer de caiacs, patinets, etc…  Aquesta opció es personal de cada família   però caldria avisar-los abans del nombre d’interessats ja que al Maig només obren sota reserva.

Respecte a reserves per aquesta activitat en concret hauríeu de contactar amb nosaltres (Lluís Alcaraz 629.83.27.93)

Menjar

Cal portar el dinar i beguda.

Recomanable algo de menjar lleuger per la ruta (fruits secs, barretes energètiques,…)

A tocar del pantà hi ha un bar amb taules i ombra on es podrà comprar beguda fresca, fer cafè o qui ho consideri comprar el dinar.

Si ho considereu podeu portar alguna pilota o joc “lleuger” per la sobre-taula.

 Equipament recomanat

Bicicleta (a poder ser BTT) /  Casc /  Roba adient per l’època / Beguda per hidratar-se / Eines, recanvis, etc… per solucionar possibles avaries.

Important

Preguem que les famílies que vinguin ho comuniquin a ampaelsganxets@hotmail.com abans del dia 25 de Maig,  indicant el nombre d’adults i de nens (curs) per una millor organització.